T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl

Maatwerk websites

Website Ponderosa

Recreatiepark Ponderosa; volop voordelig vakantieplezier, een plons in het zwembad, uw tweede thuis, onbeperkte proeverij en vindt de perfecte feestlocatie! Ponderosa biedt voor ieder wat wils! Ideaal gelegen in het bosrijke dorp Ulicoten in de gemeente Baarle-Nasssau, grenzend aan de Belgische grens.


Juli Ontwerpburo maakte eerder o.a. het 20 pagina tellende glossy magazine voor Recreatiepark Ponderosa. Daarna volgende deze super toffe opdracht, het ontwerpen en realiseren van een compleet nieuwe website voor het recreatiepark. In het ontwerp van de website hebben we mooie grote sfeerfoto’s terug laten komen, welke gemaakt zijn door YouDidith Fotografie. De verschillende onderdelen zijn voorzien van een eigen kleur, waardoor de website erg overzichtelijk is. Ook wilde Marly graag een mooie plattegrond en duidelijk kalender voor de campinggasten.


De website die wij gemaakt hebben is volledig op maat gemaakt! Ook deze website is natuurlijk responsive en dus op alle schermen goed zichtbaar, i.s.m Accendis. Neem snel een kijkje op www.ponderosa.nl

Opdrachtgever: Ponderosa

Website: www.ponderosa.nl

Tags: website ontwerp, camping recreatiepark, maatwerk website

Delen: