T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl

Maatwerk kaarten

Juli Ontwerpburo ontwerpt mooie, unieke en verrassende trouw- en geboortekaarten.  Misschien heb je zelf al een leuk idee bedacht, maar weet je niet hoe je dit uit moet werken. Wij helpen jullie daarom ook graag met het maken van een mooie en origininele kaart, helemaal op maat gemaakt voor een betaalbare prijs!

Omdat wij kaarten op maat maken, is het moeilijk om standaard prijzen te hanteren. De verschillende formaten, kleurgebruik en speciale druktechnieken kunnen de kaart duurder of juist goedkoper maken. Onderstaand voorbeeld is een indicatie van een prijs voor een veelvoorkomend formaat. Voor het ontwerpen van de kaart hanteren wij wel een vast tarief.

Zijn jullie enthousiast en nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We werken graag een offerte op maat voor jullie uit.
 

T   (0161) 74 50 62
E   kaarten@juliontwerpburo.nl

Prijsoverzicht

Onderstaand voorbeeld is een indicatie prijs van een veelvoorkomend formaat. Wil je meer of minder kaarten, een ander formaat, een andere afwerking of ander papier? Alles is mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ontwerp

Juli Ontwerpburo maakt aan de hand van jullie wensen een ontwerp uniek ontwerp, volledig op maat, hiervoor rekenen wij een vast tarief. Dit bedrag is inclusief de eventuele correcties. Bij meerdere kaarten wordt een klein bedrag extra in rekening gebracht.

Kaart vierkant

Formaat: 270 x 135 mm (plano)
Gevouwen: 135 x 135 mm
Kleur: dubbelzijdig full color
Papier: 300 grams natuurkarton wit
Afwerking: -
Exclusief ontwerp en enveloppen

Enveloppen

Formaat: 140 x 140 mm
Kleur: naar keuze
Type: standaard

Ontwerpkosten

Trouwkaart € 325,-
Tekstwissel + € 30,-
Geboortekaart € 250,-
Jongen + Meisje + € 30,-

Drukkosten

50 stuks € 65,-
75 stuks € 75,-
100 stuks € 85,-
150 stuks € 110,-

Envelopkosten

Per stuk € 0,38
*Prijzen exclusief BTW

Fase 1: offerte

Willen jullie graag een kaart door ons laten ontwerpen, vraag dan onze prijslijst op met daarin alle mogelijkheden en tarieven. Stuur een mailtje naar kaarten@juliontwerpburo.nl

Fase 2: kennismaking

Allereerst maken we graag een keer kennis, dit kan bij ons in de studio, per mail of telefoon. Heb je al een idee, plaatjes of een voorbeeld? Laat ze ons gerust zien. Wij hebben in de afgelopen jaren ook veel materiaal verzameld waar je tussen kunt neuzen voor inspiratie. Het is natuurlijk geen probleem als je nog geen idee hebt, wij barsten er namelijk van en voelen vaak goed aan wat bij jullie past!

Fase 3: ontwerp

 Wij maken aan de hand van jullie wensen een uniek ontwerp, volledig op maat, hiervoor rekenen wij een vast tarief. Daarna is het mogelijk om nog eventuele correcties door te geven.

Fase 4: drukken

Wanneer de kaart helemaal naar jullie tevredenheid is, leveren we het ontwerp aan bij de drukker. Een paar dagen wachten.. en jullie ontvangen een mooi pakketje van ons!! Een geboortekaartje kan op aanvraag ook 'next-day' geleverd worden.

Juli
werkwijze