T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl
Lieke Akkermans

Lieke Akkermans - van Hoesel

Grafisch ontwerper & Fotograaf

‚ÄčIk heb na het Sint Lucas in Boxtel, de Willem de Kooning academie in Rotterdam afgerond. Opgeleid tot grafisch vormgever, met een bijkomende passie voor fotografie. Na enige jaren voor een ontwerpbureau actief geweest te zijn heb ik besloten om zelfstandig te worden. Na één jaar resulteerde dat in mooie hereniging met Judith, waardoor Juli Ontwerpburo opgericht is.
 

Gedreven en gepassioneerd, als ontwerper, ondernemer en moeder van 3 super kids. Ik hou ervan om van niets  "iets" te creëren en mee te denken in het totaal concept van een bedrijf.

Mijn ontwerpen zijn helder, illustratief en het liefste met een knipoog. In mijn vrije tijd maak ik graag mijn hoofd leeg door met veel passie en plezier te sporten. Vaak komen dan ook juist de beste ideeen naar boven! 

Wij zijn Juli Ontwerpburo!

Juli Ontwerpburo, een jong buro voor grafisch ontwerp en webdesign. Wij geven vanuit het Brabantse Gilze met veel plezier en passie vorm aan logo’s , huisstijlen, websites, uitnodigingen, brochures, flyers en nog veel meer! Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling voor je bedrijf of kun je wel wat creatieve geesten gebruiken bij je toekomstplannen? Neem dan vrijblijvend contact op!