T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl
Judith Theeuwes

Judith Theeuwes - van der Kaa

Grafisch ontwerper & Webdesigner

Met passie en betrokkenheid probeer ik de wensen van onze klanten zo goed mogelijk in te vullen. Mijn gevoel voor kleur, beeld en compositie, in combinatie met ervaring, inlevingsvermogen en orginaliteit is dé basis voor een goed grafisch ontwerp. Met name het ontwerpen van websites is helemaal mijn ding.

 

Na het afronden van het Sint Lucas heb ik 8 jaar lang ervaring opgedaan bij een reclamebureau wat in veelerlei sectoren actief is. In 2013 ben ik getrouwd met Victor en samen wonen wij in Ulicoten. In 2014 maakte ik de stap om voor mezelf te starten samen met Lieke. Juli Ontwerpburo is vanaf het begin al een groot succes, met veel passie en plezier ga ik elke week weer naar mijn werk.

 

In juni 2016 ben ik de trotse mama geworden van onze dochter Inez en in september 2018 van onze zoon Luce!

Wij zijn Juli Ontwerpburo!

Juli Ontwerpburo, een jong buro voor grafisch ontwerp en webdesign. Wij geven vanuit het Brabantse Gilze met veel plezier en passie vorm aan logo’s , huisstijlen, websites, uitnodigingen, brochures, flyers en nog veel meer! Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling voor je bedrijf of kun je wel wat creatieve geesten gebruiken bij je toekomstplannen? Neem dan vrijblijvend contact op!