T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl
Cindy Voesenek

Cindy Voesenek

Officemanager

Sinds augustus 2021 ben ik bij Juli Ontwerpburo gestart als Officemanager. Een mooie aanvulling voor het team waarbij ik hen kan ondersteunen bij verschillende taken. Ik ben een echte duizendpoot en voel me het beste in een dynamische omgeving waarbij we samen komen tot mooie resultaten. Na de MAVO heb ik de MBO opleiding Bedrijfscommunicatie en PR gedaan. Ik werk echter inmiddels al ruim 20 jaar als Officemanager en heb met mijn opgedane kennis en ervaring mijn draai echt gevonden in dit vak.

 

Stilzitten is niet zo mijn ding, dus ben ik naast mijn baan ook nog zelfstandig werkzaam als Pedicure. Iets heel anders, maar ook ontzettend leuk om eigen ondernemer te zijn en mensen te kunnen helpen en aviseren bij voetproblemen. In mijn vrije tijd speel ik trompet bij een blaaskapel en ben ik graag creatief bezig. Samen met mijn zoon Jesse (2008) woon ik in Prinsenbeek.

Wij zijn Juli Ontwerpburo!

Juli Ontwerpburo, een jong buro voor grafisch ontwerp en webdesign. Wij geven vanuit het Brabantse Gilze met veel plezier en passie vorm aan logo’s , huisstijlen, websites, uitnodigingen, brochures, flyers en nog veel meer! Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling voor je bedrijf of kun je wel wat creatieve geesten gebruiken bij je toekomstplannen? Neem dan vrijblijvend contact op!