T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl

Juli Ontwerpburo

Aangenaam! Judith en Lieke van Juli Ontwerpburo. De één gestructureerd, de ander een beetje chaotisch. Webdesign en fotografie, rustig en druk. Samen komen we tot de beste ideeën en leukste ontwerpen. Heerlijk als je elkaar zo goed aanvult.

Een goede en leuke naam hoeft niet altijd vergezocht of ingewikkeld te zijn, toch? Sommige dingen kloppen gewoon meteen en dat voelt dan goed. Dat is ook zo met onze samenwerking. Met dezelfde passie, enthousiasme en liefde voor ons vak zijn wij het liefst de hele dag aan het ontwerpen. Het mag ook geen toeval heten dat onze paden elkaar kruisten op het Sint Lucas in

Boxtel, waar wij de opleiding “grafisch vormgeven” volgden. 8 jaar ( en een kunstacademie + de nodige werkervaring ) later, hebben wij de stap genomen om onze krachten te bundelen en een eigen ontwerpburo te starten per 1 april 2014.

 

Wij zijn Juli Ontwerpburo!

Juli ambitie

Wat is er nou leuker dan toffe ontwerpen te mogen maken voor bedrijven en particulieren? Niets toch? Onze passie ligt in vormgeven, op alle vlakken en we zijn heel trots en blij dat we dit op deze manier mogen doen.

Juli studio

Juli Ontwerpburo heeft haar eigen studio in Gilze. Per 1 mei 2016 zijn we verhuisd naar de Nieuwstraat, niet te groot en niet te klein, eigenlijk perfect voor al onze creatieve energie. Kom gerust eens langs!  

Juli klanten

Wij richten ons op (jonge) ondernemers die met creatieve, originele en professionele uitingen, commercieel beter uit de verf willen komen.

Juli partners

In sommige gevallen is er wat meer nodig, en zet Juli ontwerpburo wat externe expertise in om tot het beste resultaat te komen, denk aan een webbouwer, procesbegeleider, beletteraar of tekstschrijver. Met wie werken wij samen? Kijk even op deze pagina: Partners

Love
what
you do