Een moment geduld aub...
Juli Ontwerpburo

Met Liefde Bereidcase

Met zo’n leuke bedrijfsnaam is het al snel duidelijk wat Karlijn doet; koken met liefde. Maaltijden, hapjes, taarten, sapjes, soepen.. noem het maar op.

 

Karlijn gelooft dat lekker eten mensen samen brengt en verbindt, en laten wij het daar nou helemaal mee eens zijn. Wij geloven op ons beurt dan weer dat een goed bedrijf een sterke huisstijl nodig heeft en we delen daarin een passie.

 

Sinds mei 2019 heeft Karlijn een mooie Shop-in-shop bij de Jumbo waarin ze heerlijke gerechten verkoopt die gemaakt zijn van producten uit de winkel die tegen de datum aanlopen. Hiermee maakt niet ze niet alleen heerlijke gerechten maar zorgt ze er ook voor dat er een stuk minder verspilling is. Win win situatie dus.

 

Naast het nieuwe logo en de verpakkingen hebben we ook alle fotografie mogen verzorgen. (Het grote voordeel was dat we daarna ook heerlijk mochten genieten van haar gerechten!)

Wat vooral in de huisstijl naar voren komt is het plezier voor koken. Alles is altijd huisgemaakt, eerlijk en heerlijk. Beetje Jamie style maar dan met een vrouwelijke touch.

 

Veel succes Karlijn!

Terug naar overzicht