Juli Ontwerpburo

Een moment geduld aub...
Juli Ontwerpburo

​Van Juli voor jou

goed bezig

Juli Ontwerpburo

Verhalen zijn fantastisch, ook dat van jou. Geloof ons. Als mens herkennen we elkaar in onze emoties. Dat is rijkdom. En een verhaal zonder emotie slaat meteen plat. Het doel van jouw huisstijl, identiteit en merkcommunicatie is je doelgroep bereiken, vertrouwen winnen en vervolgens je doelgroep verleiden. Verbinden met de juiste flair, herkenbare emoties én jouw verhaal. Jouw unieke touch. Wij geven die connectie vorm in een beeldtaal die bij jouw bedrijf past en waar jouw doelgroep zich tot aangetrokken voelt. Dat is branding Juli-stijl.

 

Wij zijn complementerende tegenpolen. Of ja, op veel vlakken dan. Denk Ying en Yang, maar dan met een licht Brabants accent. Het contrast is onze kracht. Wij dagen elkaar uit, vullen elkaars talent aan en verbinden onze ideeën en creativiteit in razend effectieve ontwerpen die beroeren en jouw verhaal vertellen. En gaat dat verhaal over mode, interieur, lifestyle of leisure? Say no more. Daar slaan wij gigantisch op aan.

Juli Ambitie

Wat is er nou leuker dan toffe ontwerpen te mogen maken? Niets toch? Onze passie ligt in vormgeven! We zijn heel trots en blij dat we dit op deze manier mogen doen. Yihaa! 

Juli Studio

Juli Ontwerpburo heeft haar eigen studio, een plek waarin we geïnspireerd raken, ons thuis voelen en waarbij we alle ruimte hebben om fijn te kunnen werken.

Samenwerkers

Soms vraagt branding om aanvullende expertise. Alles voor het allerbeste resultaat. Wij schakelen de juiste expertise in uit ons netwerk en coördineren de werkzaamheden.