T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl

Cases

Vriendenboekjes

De beste ideeen ontstaan vaak omdat je iets mist òf je ergens aan ergert. In dit geval is het het laatste. Onze kinderen komen vaak thuis met vriendenboekjes, super leuk natuurlijk! De vragen die er in staan vinden wij echter niet echt tot de verbeelding spreken. Ieder boekje heeft ook nog eens dezelfde vragen... een beetje saai dus.

 

Wij vinden het dus tijd voor een nieuwe variant waarin bijzondere, grappige en gekke vragen gesteld worden. Dit om in te spelen op de fantasie van de kinderen en tegelijkertijd om juist ook de ouder een leuk verrassend gesprek te geven met hun kind. Daarnaast is het natuurlijk een fantastisch document om te bewaren en jaren later nog eens na te lezen. We hebben 2 varianten gemaakt van onze boekjes. Het enige (kleur) verschil is de kaft. Hierdoor kun je toch wat onderscheid maken tussen verschillende kids, makkelijk als er meerdere kinderen in 1 gezin of klas zitten.

 

Een gezellig aapje wat ondersteboven op de kaft staat geeft je meteen een vrolijk gevoel en maakt je nieuwsgierig voor de binnenkant. En zeg nou zelf, wie houdt er niet van dieren? Wanneer je het vriendenboekje openslaat beginnen natuurlijk met een vrolijke vragen lijst voor de eigenaar. En er is ruimte voor een (te) gekke foto!. We hopen natuurlijk dat de kinderen daar iets leuks van maken, het zet de toon voor alle vriendjes en vriendinnetjes die later in het boekje mogen schrijven. Niets is te gek! En dan komen natuurlijk de pagina’s voor de vriendjes! Ieder vriendje heeft 2 pagina’s met gekke en leuke vragen. Het zijn er best veel dus je moet er wel even de tijd voor nemen. Vragen als “ welke nieuwe feestdag zou je willen bedenken”, “ welke superkracht zou je willen hebben”  en “ wat is het gekste dat je hebt gegeten”! Ga daar maar eens even voor zitten. Veel plezier met invullen en teruglezen!

 

€ 12,95 per stuk

 

Binnenkort te koop! Mocht je al interesse hebben, stuur ons dan even een mail of een berichtje via social media! 

 

Website: Komt later!

Delen: