Een moment geduld aub...
Juli Ontwerpburo

Sept Skin Teacase

Een nieuw thee merk, met een bijzondere onderliggende gedachte, namelijk huidverbetering! Niet alleen de uitstraling en vormgeving hebben we mogen ontwikkelen, ook de naam hebben we bedacht. De nieuwe naam voor dit label heeft vele associaties. De 7 theëen die de basis vormen voor alles wat nog gaat komen. De 7 staat ook symbool voor de 7 schoonheden en het 7 representeert rust, voltooiing en overgaan naar een hoger niveau. De 7e dag (zondag) als rustdag, een perfectie combinatie. We hebben gekozen voor het franse Sept als een knipoog naar La Bonne Image, het moeder bedrijf.

 

Iedere thee heeft zijn eigen heilzame werking, en daarmee ook zijn eigen kleur en patroon, passend bij de ingrediënten van de thee.

 

 

Ook de webshop hebben wij ontworpen, incl de fotografie!  De webshop van SEPT Skin Tea® is gerealiseerd in ons eigen CMS ( content management systeem), ideaal voor ( kleine) webshops. Alle noodzakelijke onderdelen zitten er in en we kunnen deze ook altijd nog uitbreiden met extra opties. Neem eens een kijkje! De site is heel eenvoudig in gebruik, met alle gewenste toepassingen én voor een lage prijs. Wil je daar mee over weten, neem dan eens contact met ons op, we leggen je heel graag uit hoe het werk en wat we voor jouw webshop kunnen betekenen. 

Terug naar overzicht