Een moment geduld aub...
Juli Ontwerpburo

Logo & huisstijl Klein Modecase

De huisstijl van Klein Mode had al best een sterke basis, maar we misten wel de ruimte om te "spelen" en vonden het logo niet meer helemaal van deze tijd. Door een nieuw strak icoon toe te voegen en een mooi pallet aan kleuren, fonts en patronen konden we weer een hele nieuwe basis wegzetten zonder daarbij het oude uit het oog te verliezen. Een mooie historie gecombineerd met een frisse wind, best of both worlds! 

 

Nu verzorgen we echt alle uitingen en dat zijn er nog al wat: instore, social media, e-mailing, belettering, tassen en ballonnen, advertenties, direct mailings en niet te vergeten de website (die we een totale makeover hebben gegeven!) Ieder jaar geven we ook 2 magazines uit om het nieuwe seizoen in te luiden. Zo’n seizoen beginnen we met een fotoshoot met het eigen personeel. Alle nieuwe merken worden op de foto gezet en deze vormen de basis van het hele seizoen. Hierdoor kunnen we helemaal zelf de richting bepalen van de uitingen en dat geeft ons veel vrijheid en ruimte. Natuurlijk doen we dit samen met het team van Klein Mode en dan met name met team captain Wim. We zijn echt trots op deze geweldige samenwerking en de bijbehorende resultaten.

 

Ben je dus in de buurt van Putten, loop er echt eens binnen, want niet alleen hun reclame uitingen verzorgen ze tot in de puntjes, ook de winkel met dito gastvrijheid maakt het plaatje echt compleet. Het is wel geheel op eigen risico trouwens.. je loopt waarschijnlijk met een grote tas (die wij dan weer hebben ontworpen) naar buiten!

Terug naar overzicht