Een moment geduld aub...
Juli Ontwerpburo

Jonge Mantelzorgers case

"Misschien heb je wel een broertje met autisme, een moeder in een rolstoel, een zus met het Syndroom van Down of een vader die zwaar depressief is? Help jij daardoor regelmatig mee met de zorg of het huishouden?"Dit is dé specifieke doelgroep voor Lokaal Steunpunt Mantelzorg Gilze & Rijen; een die lastig te bereiken is. Vaak weten jonge mantelzorgers niet eens dat ze mantelzorgers zijn.. maar komen hierdoor wel in tijdnood voor school hun eigen hobby’s, of chillen met vrienden? En misschien liggen ze wel nachten wakker, met veel zorgen. 

 

Jeanine Bouman kwam eind vorig jaar bij ons langs om te kijken hoe we een website kunnen maken waarbij we deze specifieke lokale doelgroep kunnen aanspreken.. een mooie uitdaging waar we met veel plezier en passie aan hebben gewerkt. Een vriendelijke en positieve vormgeving geeft een uitnodigende uitstraling.   

Deze jongeren verdienen namelijk echt een steuntje in de rug! Vanuit JMZ Gilze Rijen organiseren ze een hoop leuke activiteiten en bieden ze persoonlijke begeleiding bij wie dat kan gebruiken. 

 

Mooi om in onze eigen omgeving een steentje te kunnen bijdragen aan deze prachtige stichting! Mocht je iemand kennen die wellicht dit eens zou moeten horen, schroom niet om een kijkje te nemen op de website! 

 

 

Terug naar overzicht