Een moment geduld aub...
Juli Ontwerpburo

Pinup Feminine case

Naast Juli Ontwerpburo hadden we al jaren het idee om naast de ontwerpen die we maken voor onze klanten ook zelf een label op te zetten. We geloven in de kracht van vrouwen, “It takes character to create”, dat is wel gebleken. Van een idee wat al jaren in ons hoofd spookte, tot de ontwerpfase en uitvoering met alle obstakels van dien. Altijd met het geloof dat dit iets is wat we willen neerzetten.

 

Er is een collectie broches ontstaan die bestaat uit elegante en vrouwelijke ontwerpen met een knipoog. 11 verschillende ontwerpen zijn onstaan vanuit de boodschap die we graag willen meegeven per sieraad. Mooi om te zien dat je eigen schetsen zo tot leven kunnen komen. De huisstijl is kleurrijk maar elegant, iedere fleurige kleur heeft een neutrale tegenhanger, per broche hebben we een klein kleurpallet bedacht, passend bij het gevoel. 

 

Pinup: betekent letterlijk “vastpinnen”, je kunt het interpreteren als; even stilstaan bij een moment of een bepaalde fase waar je in zit. Vasthouden wat goed is, loslaten wat geen energie meer oplevert. Daarnaast is een pin-up natuurlijk een vrouw die zichzelf durft te laten zien, in volle glorie. Extravagant, bijzonder, uniek en sterk. Laat dat nou precies de kracht van een vrouw zijn… en daar geloven wij in.

Terug naar overzicht