T  (0161) 74 50 62    ||    E  juli@juliontwerpburo.nl

Cases

Bouwbedrijf Vermeulen

Samenwerken op basis van vertrouwen. Dat is de leidraad van Pim Vermeulen, dit is dan ook terug te vinden in de structuur en cultuur van Bouwbedrijf Vermeulen: Een werkomgeving met gespecialiseerde teams waarin iedereen vertrouwd wordt, zichzelf kan zijn, plezier mag hebben en zelf verantwoordelijkheid neemt voor de grote vrijheid die hij/zij krijgt. Pim gelooft in de kracht van medewerkertevredenheid en is ervan overtuigd dat dit op de lange termijn veel meer oplevert dan een focus op winst en kostenbesparing.

 

Dat Bouwbedrijf Vermeulen is bekroond als meest sociaal innovatieve bouwbedrijf van Nederland door FNV Bouw is dan ook geen toeval. Van piramidemodel met lagen gingen ze naar een "bloem"model met samensturende teams. Van controle naar alles op basis van vertrouwen en van een suf hokkerig kantoor naar een speelse open werkomgeving, met een privé strand, bouwlab en natuurlijk café de Toekomst.

 

Dit was dan ook meteen de basis die we mee kregen om aan de slag te gaan met de nieuwe huisstijl, zonder de bijzondere historie uit het oog te verliezen. 

Mooi om te zien dat zo'n "nieuwe" denkwijze daardoor door het hele bedrijf is terug te vinden is. Ook wat betreft de huisstijl, niet te veel binnen de kaders maar juist met ruimte voor eigen ideeen en invulling. Samen met Pim hebben we een aantal mooie brainstorm sessies gehad over wat hij graag zou willen uitstralen met hun mooie familie  bedrijf. Van de wanden in het mooie vernieuwde pand, tot de theekopjes en de bussen! 

 

Bijna is ook de nieuwe website klaar! Stay tuned!

 

 

 

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Vermeulen

Website: http://www.vermeulenbouw.nl/

Tags: Huisstijl ontwerp, drukwerk, website

Delen: